Thursday, 1 January 2015

Life is Beautiful ♥

Assalamualaikum 
Time passes so fast! I abandoned my lovely bloggie since september! I haven’t got that time to update anything since kena study utk final exam dulu, quizzes, pre-bio lecture, topical quiz, kena complete report, preparation utk future life lagi *gatai!laaaaariii!
Ringkas cerita, i had a busy schedule, otak tepu idea tak mencurah keluar, jari kaku kejung depan keyboard. Wallaah! Dah masuk tahun baru, Welcome 2015! Dah takdak kejadahan "SweetTeen". And whatever, I’m in my final semester of 2 years matriculation program! Alhamdulillah, syioknya tak terkata 
new Wanynaziar yg dah Move On, Take Risk, Make a Change
Well, tertanya dkt diri sendiri balik, hang buat apa 4 bulan nie? Hmmm *gosok dagu* rasanya banyak giler benda yang aku dah buat, terbuat dan akan buat. Siap taip banyak draft entry yang aku rasa dah malas nak publish. Seriously.
Tapi tetap nak share
Wanynaziar, Don’t lose yourself just because you found somebody
Bila duduk sesorang tuu rasa mcm jatuh kelopak bunga sakura atas tudung sekeliling diri bajet-bajet tgh holiday dkt Jepun *padahal lancar mood holiday ja* 

Recently, perhatian dia, prihatin dia, pengorbanan dia dan kasih sayang dia terasa seakan mencurah-curah. And of course, I started to appreciate and love with what I have. Alhamdulillah, I’m grateful for every single thing that happen to me. Betul, sabar dan hikmahnya kita akan nampak soon or later
Since sifat pemalas masih ada, niat nak kongsi macam-macam tu ada, tapi dimasa akan dtg laah. InsyaAllah
Okay bubye

p/s : Tadaaa kita dah update blog, silalah baca ulang-ulang sampai lebam!
 

Rainbow Lucky Charms
 
All Right Reserved To WanyNaziar.Edited By NabilaMedan