Saturday, 1 April 2017

2nd years | Semester break ♥

Assalamulaikum 
 
One week of semester break start now!

i had acah-acah busy schedule, otak plk tepu idea tak mencurah keluar, jari tangan selalu busy buat assignment jee. Sbb tu aku selalu update blog waktu cuti. Bukan cuti weekend, cuti panjaaaang! 

So, half of fourth semester tak senang sgt tapi tak susah sgt, sedang cantik manis jee. Sebelum cuti full assignment as usual, quizzes and test lepas naik cuti. Subject food product and proccessing is the best! sebab byk memasak. Part time job pn b'jalan mcm biasa, busy especially hujung bulan. Dah kena start carik sv & tittle utk fyp, tough! Mudah-mudahan started good, ending pon good lah,amin 
Harini genap 2 minggu si Yuan hidup b'dua dgn si Yuri dan sebulan si Chan pgg tittle ibu tunggal kpd si Opie (3 ekor lg dah mati T.T) Cuti sem mmg takde aktiviti menarik jauh sekali adventure, mungkin membajak lemak, online shopping & belajar masak dgn ummi
Nor Nazlia Fitrah, my best gossipgirl, best sleepingpartner, best shoppingmember, best labpartner, best studybuddy, my best partnerincrime and most important, my best girlfriend. We do most of things together (yelah sbb sebilik&serumah) tp tak semua benda kteorg sama. Happy belated birthday mygirl 

And literally, aku dgn Lia dlm process adapt environment dlm rumah sewa baru. We both pindah dr rumah sewa lama since lot of things happen to us (please avoid staying with same course member unless angpa bestbuddyberpisahtiada). Skrg, me and Lia sewa bilik (not the whole house) dan skrg baru ada kteorg berdua, Insyaallah after long long long sem break baru ada penyewa baru

Last words, gais kalau ada kawan-kawan/abang kakak/sepupu sepapat or ualls as student LI dkt petronas area Kerteh, Paka boleh la datang tempah bilik di COMEY KIDS HOMESTAY, bersih, selesa dan lengkap utk hari anda ♥

Till then, bye 

No comments:

Post a Comment

Rainbow Lucky Charms
 
All Right Reserved To WanyNaziar.Edited By NabilaMedan